Tuesday, 16 April 2013

Klinik Veterinar Muezza

Hai kawan-kawan! Hari ni Mama Doraemon nak ceritakan sikit pasal klinik yang kami selalu pergi tuh..Namanya Klinik Veterinar Muezza..
Ni la yang tertulis kat pintu depan klinik tu, tapi yang lama tau...

Sekarang klinik dah pindah ke sini...

Alamat klinik yang baru ialah:

Untuk harga pulak, secara ringkas yang Mama Doraemon tahu ialah:
Antibiotik: RM15
Vaksin: RM50
Ubat kurap: RM20
Ubat cacing: RM5
Potong kuku/cuci telinga: RM5
Consultation: RM5

Kalau kawan2 miaw yang lain yang perlukan tempat tinggal sementara (cat hostel), kat klinik ni pun ada provide service jugak..Harganya lebih kurang macam ni:
Seekor dalam 1 sangkar = RM 25 / hari termasuk makan
2 ekor dalam 1 sangkar = RM20 / hari termasuk makan
Kalau bawak makanan sendiri, doktor akan tolak RM5 dari harga sehari tu..

Err..apa lagi yea?Err..nanti Doraemon tanya Mama! Babai!!!

5 comments:

  1. Assalam mama doremon, nak tanya la.. klinik muezza ni ad buat servis untuk mandulkan kucing x? Agak2 berapa ye untuk kucing betina?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada.. saya baru je mandulka kucing betina saya kat situ. Harga untuk betina dlm 180.

      Delete
    2. ansuh.kene vaksin dulu ke kucing tu.harga consultation rm5?btulke murah cmtu

      Delete
  2. Ank kucing saya cirit ahad 14/5 ary tu .. sy bli ubt cacing alhamdulillah semalam ad 2 ekor cacing kuar ..tp kucing sy makin lemah .. mampu minum susu je .. bontot brair ad bau hanyir sikit ..agak2 berapa kos rawatan utk ank kucing sy ni ... esok wajib g klink nk masuk 4hari dh ni risau sy

    ReplyDelete
  3. Klinik muezza ada service check darah and dalaman kucing tak??

    ReplyDelete